KOKEN IS EEN PASSIE

Pus & Odile Vermaut

O’Vinai is ontstaan in het Restaurant van mijn ouders De Zaligheid, een culinair pareltje in het hart van de westhoek. Een restaurant met een hart voor eigen streek in een ultieme landelijke sfeer, met smaken om je leven lang te koesteren.

Net die ingrediënten zijn de basis van O’Vinai, de zalige vinaigrette.

Al vanaf het allereerste O’Vinai-flesje streven we naar een ambachtelijk, pure en verse saus.

Onze recepten

Laat u inspireren door de recepten met O’vinai – de zalige vinaigrette!

Asperges met zalm en O’Vinai

Asperges met zalm en O’Vinai

Ingrediënten Tomaten Asperges Gerookte zalm Bieslook Bereiding: Schil de asperges en snij van de uiteinden van de asperges 1 a 2 cm af. Zet een pot op het vuur met water, eens het water kookt doet u de asperges in het water. Ondertussen kunt u de gerookte zalm fijn...

Geniet van elk moment

O’Vinai ideaal bij…

 

O’Vinai is de perfect gebalanceerde en ambachtelijke vinaigrette met respect voor elke chef. Zo hebben wij het samengesteld en zo is O’Vinai veel meer dan de zalige vinaigrette.

Wees creatief. Smakelijk.​

​O’Vinai in de eigen hobby-keuken?
In jouw horeca-zaak of delicatessenzaak?
Als cadeau aan vrienden, familie of klanten?

Stel ons al je vragen

Reden van contact: